Hai!

Wat leuk dat je kennis met me wilt maken!’

Ik ben Susan van Zelst. Ik ben getrouwd met Dick en heb twee kids: Laura en Milan. Samen wonen we in Sprang-Capelle. Dat ligt vlakbij De Efteling, zeg ik altijd maar…. dan weten de meeste mensen het wel ongeveer.

Om te beginnen zal ik je eerst iets vertellen over hoe ik hier gekomen ben:Toen ik nog op school zat, wilde ik heel lang graag dierenarts worden! Natuurlijk nadat prinses en zeemeermin eerst waren afgevallen… Maar ik kwam erachter dat mijn bed te lekker ligt om eruit te moeten voor een spoedgeval. En het in laten slapen van dieren is ook niet helemaal mijn ding. Zo ging dat idee overboord.

Ik bleef over met twee plannen: verpleegkundige (maar dat betekende ook nachtdiensten) of leerkracht. Je raadt het al: het werd het laatste.

En nu, 20 jaar later, heb ik kleuters, groep 3-ers en groep 8-ers voorbij zien komen. Allemaal heb ik ze lesgegeven en begeleid. Gestuurd en mee gevormd. Opgevangen en ja… ook regelmatig straf gegeven. In de hoop ze een goede start te geven voor hun verdere leven. Ik vond het heerlijk!Waarom ben ik dan met Pluk begonnen?Mijn laatste zin was: ik vond het heerlijk! Met de nadruk op ‘vond’….
Want de passie en de voldoening die ik lang heb gevoeld, begint weg te vloeien. Jammer… dat wel ja. Maar het is zo… Ik voel het aan alles: het is tijd voor iets anders. En dat anders is Pluk!
Want naast het lesgeven en begeleiden van kinderen, neem ik ook al lang het ICT gebeuren en een deel administratie binnen onze school voor mijn rekening. Daardoor en door mijn brede interesses heb ik een goede basis voor mijn eigen bedrijf.
En omdat helpen van anderen me goed ligt, heb ik deze twee dingen gecombineerd in Pluk!

Is dat het dan? Zeker niet! 

Ik heb me goed voorbereid hoor! Omdat ik vind dat je niet zomaar kunt gaan ondernemen, heb ik me eerst laten omscholen. Een gedegen opleiding als start, zeg maar. En dat was heel goed! Ik heb veel geleerd over marketing, Personal Branding en wat ik wil met mijn bedrijf.

Zoals ik vertelde, vind ik mensen helpen echt leuk. Ik wil ondersteunen en meedenken en daarbij neem ik veel taken over, maar ik ben zeker geen hulpje! Daarvoor ben ik niet in de wieg gelegd, vrees ik….

Wat wil ik dan?

Ik ben recht-door-zee. Ik hou niet van gewauwel en draaikonten, maar van duidelijkheid en eerlijkheid, met de nodige humor. What you see, is what you get, zeg maar. Ik ga voor resultaat en kwaliteit. Op mij kun je bouwen!

En dat zoek ik ook in mijn klanten. Doeners, in plaats van praters. Mensen met hart voor hun werk, die een extra handje nodig hebben.